Over Autobedrijf Hamers

Wij hebben alles in huis!

Škoda en Voorschoten zijn reeds sinds 1952 met elkaar verbonden. De toenmalige importeur, de firma Engelbert, vestigde zich na reeds zeven jaar Škoda import vanuit Den Haag aan de Dobbeweg 2 in Voorschoten. Gelijktijdig vond ook de verhuizing plaats van een samenwerkend bedrijf: Autoschadebedrijf Hamers uw officieële Škoda Service dealer.

Van meet af aan heeft dit bedrijf zich bezig gehouden met het repareren / spuiten van Škoda’s. Een duurzame samenwerking die tot op de dag van vandaag nog merkbaar is… In 1981 neemt Autopalace de Binckhorst het importschap van Engelbert over, op zijn beurt gevolgd door Pon Mobiel in 1992. Toen deze importeur in 1997 verhuisde naar Leusden hebben de gebroeders Aad en Henk Hamers, gedreven door de jarenlange verwantschap en liefde voor het merk Škoda de gebouwen en het achterblijvend personeel.

Naast gebruikte Škoda’s verricht dit bedrijf ook de handel en service van vreemde merken. Bovendien staan wij als Schadegarant lid borg voor een prettige en zorgeloze afwikkeling van een schade aan uw auto.

Eerst de klant, dan de rest!

De zorg voor klantgerichtheid en kwaliteit staat bij Autobedrijf Hamers op de eerste plaats. Autobedrijf Hamers is ISO-gecertificeerd, wat een leidraad is voor een kwaliteitsuitstraling.

Kortom Autobedrijf Hamers is:

Meer informatie?

 Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Stuur ons een bericht of bel 071 5600 200.