Airco-service bij Autobedrijf Hamers

Airconditioning verhoogt het comfort tijdens het autorijden. Een airco zorgt voor een aangename temperatuur in uw auto, en houdt stof, uitlaatgassen en pollen buiten. Ook bent u snel van beslagen ruiten af. Laat daarom uw airco goed onderhouden. Dit is in kundige handen bij Voorschoten.

Regelmatig onderhoud: veilig en fris

Regelmatige controle van uw airco door Autobedrijf Hamers is om meerdere redenen een slimme zet. U rijdt niet alleen prettiger, het is ook veiliger. Uit onderzoek blijkt dat bestuurders van een frisse en koele auto maar liefst 30% minder vaak betrokken zijn bij ongevallen!

Let op: airco-onderhoud wordt niet standaard in een reguliere onderhoudsbeurt meegenomen. Maak daarom periodiek een afspraak bij ons voor een check van uw airco.

Maak direct online een afspraak voor een airco-service of bel 071 5600 200.

Uitleg Airco onderhoudsbeurten

Om uw airco in goede conditie te houden, heeft deze regelmatig onderhoud nodig. Autobedrijf Hamers kan de volgende onderhoudsbeurten verzorgen:

Airco check – €19,95

√ Werking essentiële onderdelen controleren
√ Koelende werking controleren
√ Kwaliteit stof- en pollenfilter controleren

Vervangen stof- en pollenfilter – vanaf €19,95

Als de monteur constateert dat het filter niet meer goed functioneert, is vervangen een optie. Na vervanging stroomt er meer lucht de auto binnen dan daarvoor, en is de luchtkwaliteit beter en dus gezonder.

Airco geurbehandeling – €59,-

De geurbehandeling verwijdert niet alleen muffe luchtjes uit uw airco, ook wordt de lucht veel schoner en dus gezonder. Aangeraden wordt om dit eens per jaar te laten doen.

Airco onderhoudsbeurt – € 129,-

√ Werking essentiële onderdelen controleren
√ Koelende werking controleren
√ Kwaliteit stof- en pollenfilter controleren
√ Drukbeveiliging en lekdichtheid controleren
√ Drukbeproeving controleren
√ Leeghalen, vacumeren en afvullen

Afspraak maken?

Autobedrijf Hamers plant graag een check of onderhoudsbeurt voor uw airco in. Ook voor aanvullende informatie kunt u natuurlijk bij ons terecht. Stuur uw vraag of maak direct een afspraak.